Vi transporterer alle typer gods og utfører alle typer spedisjonstjenester, uansett mål.

Import og eksport

Vi tilbyr transporttjenester for både import og eksport til og fra Sør- og Vestlandet, og kjører til alle hovedmarkeder i Europa. Ca. 80 trailere er til vår faste disposisjon til enhver tid for eksport, så hvis du har varer som skal til Europa – ta kontakt og bli med på ferden.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud

Tollklarering

Våre kvalifiserte medarbeidere tar seg av alle former for tollklarering, eksport og import. Håkull AS fungerer også som mottaksspeditør for flere av våre kunder.

Vi er selvsagt tilknyttet TVINN-systemet og besitter nødvendige godkjenninger for Transittering (TET). Vi er også godkjent av Mattilsynet for klarering av planter samt at vi har godkjenning for transport av vin og brennevin fra Tollvesenet. Håkull AS er AEO-godkjent.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud

Lagring

Håkull AS tilbyr lagring, både kort og langsiktig. Dette gjøres i tilknytning til vårt hovedkontor i Sandnes (Stokkamyrveien 22), men også gjennom vårt nyoppførte lager på 6.000 m² på Foss-Eikeland.

Ved lageret Stokkamyrveien kan vi i tillegg til normal kort eller langtidslagring tilby lagring på Tollager. Dette gjelder også ved serviceavdelingen i Kristiansand. Begge steder har vi lager Tollager Status A.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud